Schilderen is mijn werk, het is er altijd en wacht op mij.  Elk schilderij is een zoektocht met onbekende afloop. Telkens weer is het een uitdaging en avontuur om met verf op doek, paneel of papier te experimenteren. Pas na vele lagen begint er langzaam een vorm of kleur te ontstaan die mij bevalt en dan weet ik pas hoe ik verder moet en wat ik dan wil uitdrukken.

Inspiratie komt vaak uit de natuur, vooral de getijdenstroom van de zee. Als kind was ik al gefascineerd door het magische ritme en de beweging van het water, het eb en vloed, de wisseling van de seizoenen, dat zichtbare verglijden van de tijd.

Deze sporen van herinneringen en mijn dagelijkse wandelingen in het bos, vinden hun weg in een eigen abstracte beeldtaal, waardoor het werk geheel op zichzelf staat en zijn eigen ruimte inneemt.

Het is van belang dat er uiteindelijk balans, ruimte en energie in het schilderij komt waardoor het niet gauw gaat vervelen. Als de kijker er affiniteit mee heeft en de stilte en tijdloosheid erin herkent is het helemaal geslaagd.